A részeges busa
Supedlalé 81. oldal Kiló körüli busát megtisztítunk, kibelezünk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk gyömbérporral. Fokhagymát teszünk…
Busaszeletek egyszerűen
Supedlalé 22. oldal A fehér busa húsa szárazabb a pontyénál, inkább a keszegfélékhez hasonlít.…
Busapörkölt
Supedlalé 44. oldal Az egyik legegészségesebb húsú hal, amely kellő konyhai gyakorlás után ízvilágban…
Busafilé Orly módra
Supedlalé 112. oldal Hozzávalók: 1 kiló busahús, 2 tojás, 15 deka liszt, 3-4 deci…
Busa pikánsan
Supedlalé 87. oldal A két kiló körüli busát megtisztítjuk, beirdaljuk, homlokát hegyes késsel beszúrjuk,…
Busa egészben
Supedlalé 70, oldal Ha szerencsénk van és kisebb busát sikerül fogni már neki is…