• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Szőlőszemek (117.)

Új rovatunk a Szakácskönyv

Saláta az Una partján (Bosznia)

Vegyes halkolbász

Vegyes halból készült kapros pörkölt

Piranhaleves (Paraguay)

Pira caldo Paraguayi halleves

Paprikás hal Horvátországból

Mária halleves-Balatonmáriáról

Halpaprikás, Bródy Sándortól

Hallecsó bográcsban

Halfüstölés

Füstölt bodorka és mások

Bográcsos hal vörösborosan

A Balatoni halászok egyszerű – évszázados – vízparti étke

Törpeharcsapörkölt

Törpeharcsa-paprikás szegfűszeggel vörösborosan

Törpeharcsa gombócosan

Törpeharcsa fehérborban

Paprikás sóban sült törpeharcsa

Lecsós törpeharcsa tarhonyában

Kapros törpeharcsa

Lecsós sügér

Töltött ponty cserépedényben

Tárkonyos halleves

Szálkamentes pontypörkölt

Rántott pontyszeletek krumplisalátával

Rácponty Krúdy Gyulától

Potyka szaftosan

Pontytöpörtyű kicsit másként

Pontyfasírt

Pontybaligány

Ponty fokhagymás tejben

Ponty bőséggel

Ponty aszalt szilvával

Ponty arácsi módra

Padlizsánkrémleves haltepertővel

Mandulás pontyfilé citromos salátával

Kemencés tepsis ponty zöldfűszerekkel

Karácsonyi kék hal

Haltöpörtyű

Halleves spanyol módra

Halkrém (Tóth István alpolgármester leleménye)

Fránya ikra

Csuhás pontyleves

Csíptetős ponty

Pisztrángfilé nyárson – ahogy Boti szereti

Füstöltpisztráng-pástétom Ágnes módra

Filézett pisztráng (ha szerencsénk van és hozzájutunk, akkor pénzespér-filé) karamelles mandulával

Citromos-rozmaringos pér

Menyhal káposztásan, sütőben

Menyhal a daliás időkből

Lazactörzs hollandi mártásban

Lazac sóágyon anchovi szósszal, kardamommal, sáfránnyal ízesített rizzsel

Tepsis kárász – horgászbarátom receptje

Tepsis apróhal

Tejfeles-fokhagymás keszeg

Sügér mézes-áfonya mártással

Paloznaki rakott küsz

Keszegfélék sütése

Keszeg medvehagymával

Kárász kaporlével

Hordós keszeg, kárász

Bazsalikomos sült keszeg

A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg

Kecsegekompót

Füstölt kecsege

Vörös-máli harcsa

Narancsboros harcsapörkölt

Harcsapörkölt vaslábasban

Harcsapörkölt a pincéknél

Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával

Harcsafilé mustáros tejföllel borítva

Harcsa, ahogy én szeretem

Harcsa egyszerűen

Csalánfőzelék harcsával

Szenci halászlé

Rábaközi halászlé

Örvényesi korhely halászlé

Kopácsi halászlé (Horvátország)

Horváth József Elek feljegyzése a Keszthely környéki halászléről (1828)

Balatoni halászlé passzírozva

A petyek – halászlé különlegesség Fonyódról

A bőrös halászlé

Göngyölt, pácolt garda

Garda nyárson

Vegetáriánus haltál gazdagon

Tejszínes-kapros fogasfilé

Süllőleves

Süllő egészben sütve

Mandulás fogasfilé petrezselymes burgonyával

Kősüllő rostélyon

Koronás fogas

Hideg fogastekercs

Fogaskoktél

Fogasfilé rákokkal

Fogas szerényen

Fogas-saláta

Fogas paprikás

Fogas gazdagabban