Vegetáriánus haltál gazdagon
Supedlalé 100. oldal Hozzávalók 4 személyre: 60 deka fogasfilé, két darab főtt tojás, egy…
Tejszínes-kapros fogasfilé
Supedlalé 102. oldal Hozzávalók 4 személyre: 80 deka fogasfilé, 8 deka vaj, csapott kanál…
Süllőleves
Supedlalé 77. oldal Hozzávalók: 4 darab körülbelül 1,5 kg súlyú süllő filézés után maradt…
Süllő egészben sütve
Supedlalé 140. oldal Félkilósnál kisebb süllővel nem illik kezdeni. Lepikkelyezzük, kibelezzük, kiöblítjük, mindkét oldalát…
Mandulás fogasfilé petrezselymes burgonyával
Supedlalé 107. oldal A fogasfiléket besózzuk, kicsit állni hagyjuk. Paprikás lisztben vékonyan megforgatjuk, és…
Kősüllő rostélyon
Supedlalé 13. oldal A halakat besózom, kicsit félreteszem, ügyelek arra, hogy a rostély se…
Koronás fogas
Supedlalé 96. oldal Végy egy szép szelet csopaki illetőségű fogas filét (ami csak kitartás…
Hideg fogastekercs
Supedlalé 103. oldal Hozzávalók: 80 deka fogas színhús, 2 deka vaj, 10 deka vegyes…
Fogaskoktél
Supedlalé 78. oldal A hozzávaló 4 személyre: 30 deka fogasfilé, egy savanykás alma, fél…
Fogasfilé rákokkal
Supedlalé 80. oldal A fogasokat kifilézzük, fél centiméter vastagra vágjuk, besózzuk. Ha friss a…