Ugrás a tartalomhoz
Keresés
Rólam
Etüdök
Magánbeszélgetéseim
Írások
Könyveim
Galéria
Hangoskönyv
Szakácskönyv
Közzététetik!
Postánkból
Tartalomjegyzék
Menü
Rólam
Etüdök
Magánbeszélgetéseim
Írások
Könyveim
Galéria
Hangoskönyv
Szakácskönyv
Közzététetik!
Postánkból
Tartalomjegyzék
Göngyölt, pácolt garda
Supedlalé 63.oldal A garda szeleteket a gerinc mentén éles késsel kettévágják, csipesszel a nagyobb…
Érdekel
Garda nyárson
Supedlalé 106.oldal A nagyobb halat, például az őnt (a süllőt, pontyot inkább eladták) kétágú…
Érdekel
Megszakítás
Eszköztár megnyitása
Akadálymentesítés eszközei
Akadálymentesítés eszközei
Betűméret növelése
Betűméret növelése
Betűméret csökkentése
Betűméret csökkentése
Szürkeárnyalatos
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Világos háttér
Hivatkozások aláhúzása
Hivatkozások aláhúzása
Olvasható betűtípus
Olvasható betűtípus
Alaphelyzetbe állítás
Alaphelyzetbe állítás