A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg
Nagy híve vagyok a keszegnek, nemcsak paprikás lisztben ropogósra sütve, hanem pikánsan savanykásan. A ...
Érdekel
Bazsalikomos sült keszeg
Hozzávalók: 4 jó formájú keszeg, 2 dl majonéz, só, bors paprikás liszt, bazsalikom, olaj, ...
Érdekel
Hordós keszeg, kárász
A frissen fogott halakat megtisztítják, beirdalják, sózzák, paprikás lisztbe forgatják, kemencében ropogósra sütik, majd ...
Érdekel
Kárász kaporlével
A lepikkelyezett kibelezett kárászt feltesszük főni, só, babérlevél, egész bors és egy kis vaj ...
Érdekel
Keszeg medvehagymával
Mindezek birtokában a kifogott keszegeket lepikkelyezzük, kibelezzük, bő vízzel kimossuk, beirdaljuk, besózzuk, és a ...
Érdekel
Keszegfélék sütése
Először is ne süssünk tenyérnyi keszegnél kisebbeket. Könnyen megég, a paprikás liszt is lepereghet ...
Érdekel
Paloznaki rakott küsz
Hozzávalók: 30 darab megtisztított nagyméretű küsz, ha ügyesek vagyunk ki is filézhetjük őket, de ...
Érdekel
Tejfeles-fokhagymás keszeg
Hozzávalók: 2 kiló keszegféle, 10 deka liszt, 5 deka pirospaprika, 5 deci olaj, két ...
Érdekel
Tepsis apróhal
Reszelt hagyma, mustár, paprikakrém, bors, só, pár csepp citromlé és olaj. Ezekkel kenjük be ...
Érdekel
Tepsis kárász – horgászbarátom receptje
A megtisztított kárászokat sűrűn beirdalta, megsózta. Egy nagy pohár tejfölben apróra vágott kaprot és ...
Érdekel