halak

Vegyes halkolbász

Supedlalé 122. oldal A vegyes halkolbász lett a nyerő: egyharmad ponty, egyharmad harcsa, egyharmad…

Vegyes halból készült kapros pörkölt

Supedlalé 92. oldal Hozzávalók: 1.5 kg. ponty, 1 kg. csuka, 1/2. kg. füstölt busa,…

Piranhaleves (Paraguay)

Supedlalé 164. oldal Hozzávalók: 1 kiló piranha, 2 darab vöröshagyma, 1 tasak halfűszer, szezonális…

Pira caldo Paraguayi halleves

Supedlalé 165. oldal Hozzávalók: másfél kiló surubi-patkó, olívaolaj, sárgarépa, kaliforniai paprika, lila és vöröshagyma,…

Paprikás hal Horvátországból

Supedlalé 174. oldal A paprikás hal bármilyenfajta apróbb halból süthető. A halról eltávolítják a…

Mária halleves-Balatonmáriáról

Supedlalé 66.oldal Hozzávalók: 2-3 db bármilyen balatoni hal (keszeg, sügér, bodorka), nagy fej vöröshagyma,…

Halpaprikás, Bródy Sándortól

Supedlalé 15. oldal „Meg kell párolni jó sok vöröshagymát vízben zsír nélkül, de nem…

Hallecsó bográcsban

Supedlalé 93.oldal Hozzávalók: 2 kg hal (törpeharcsa, csuka, harcsa), 1 evőkanál zsír, 10 közepes…

Halfüstölés

Supedlalé 143. oldal A füstölt hal íze, zamata nagyban függ a fűrészpor-keveréktől, alapanyagunk frissességétől,…

Füstölt bodorka és mások

Supedlalé 129. oldal Fajtájára tekintve szinte majdnem minden halfajta alkalmas a füstölésre. Angolna, makréla,…
Megszakítás