A Balatoni halászok egyszerű – évszázados – vízparti étke
Supedlalé 29. oldal A halat megtisztították, kibelezték, majd ujjnyi szeletekre vágták. Az apróra vágott ...
Érdekel
Bográcsos hal vörösborosan
Supedlalé 73. oldal „ A pontyot, csukát, harcsát, bodorkát, compót bográcsba aprítod, belé vöröshagymát, ...
Érdekel
Füstölt bodorka és mások
Supedlalé 129. oldal Fajtájára tekintve szinte majdnem minden halfajta alkalmas a füstölésre. Angolna, makréla, ...
Érdekel
Halfüstölés
Supedlalé 143. oldal A füstölt hal íze, zamata nagyban függ a fűrészpor-keveréktől, alapanyagunk frissességétől, ...
Érdekel
Hallecsó bográcsban
Supedlalé 93.oldal Hozzávalók: 2 kg hal (törpeharcsa, csuka, harcsa), 1 evőkanál zsír, 10 közepes ...
Érdekel
Halpaprikás, Bródy Sándortól
Supedlalé 15. oldal „Meg kell párolni jó sok vöröshagymát vízben zsír nélkül, de nem ...
Érdekel
Mária halleves-Balatonmáriáról
Supedlalé 66.oldal Hozzávalók: 2-3 db bármilyen balatoni hal (keszeg, sügér, bodorka), nagy fej vöröshagyma, ...
Érdekel
Paprikás hal Horvátországból
Supedlalé 174. oldal A paprikás hal bármilyenfajta apróbb halból süthető. A halról eltávolítják a ...
Érdekel
Pira caldo Paraguayi halleves
Supedlalé 165. oldal Hozzávalók: másfél kiló surubi-patkó, olívaolaj, sárgarépa, kaliforniai paprika, lila és vöröshagyma, ...
Érdekel
Piranhaleves (Paraguay)
Supedlalé 164. oldal Hozzávalók: 1 kiló piranha, 2 darab vöröshagyma, 1 tasak halfűszer, szezonális ...
Érdekel