Roston angolna raguval
Supedlalé 34. oldal A megnyúzott angolnát nagyobb darabokra vágjuk, lisztbe forgatjuk, és jól átsütjük.…
Pácolt angolna Zamárdiból
Supedlalé . oldal A lenyúzott halat feldaraboljuk, sózzuk, és egy órára páclébe tesszük. (Ecet,…
Nyársra húzott angolna
Supedlalé 176. oldal A hozzávalók szűk családi körben, csak ínyenceknek: 1 kiló angolna, 20…
Lecsós sült angolnatekercs kukoricagánicával
Supedlalé 107. oldal Az angolnával szembeni ellenérzés a mai napig megvan, talán ez a…
Angolnapörkölt túrós csuszával
Supedlalé 33. oldal Hozzávalók: egy kiló angolna, 2 fej vöröshagyma, két darab paradicsom, 10…
Angolna paprikás egyszerűen
Supedlalé 34. oldal A megtisztított, megnyúzott angolnát jól megmossuk, kockákra vágjuk, és kissé besózzuk.…
Angolna tepertő – Futó Elemértől
Supedlalé 72. oldal Gyorsan megnyúztam, alaposan átmostam az angolnákat majd ötcentis darabokra kockáztam mindegyiket.…
Angolna roston – kerti partik különlegessége
Supedlalé 38. oldal A feje alatt vágjuk el a gerincét, bőrét lehúzzuk, és vékony…
Angolna különlegesség
Bornemissza Anna 1680-ból, való szakácskönyvéből. Supedlalé 38. oldal „Vond le az bőrit, s metéld…