busa

A részeges busa

Supedlalé 81. oldal Kiló körüli busát megtisztítunk, kibelezünk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk gyömbérporral. Fokhagymát teszünk…

Busaszeletek egyszerűen

Supedlalé 22. oldal A fehér busa húsa szárazabb a pontyénál, inkább a keszegfélékhez hasonlít.…

Busapörkölt

Supedlalé 44. oldal Az egyik legegészségesebb húsú hal, amely kellő konyhai gyakorlás után ízvilágban…

Busaleves

Supedlalé 83. oldal A busafilét 3×3 centiméteres darabokra vágva, só, bors, delikát hozzáadásával fűszerezzük…

Busafilé Orly módra

Supedlalé 112. oldal Hozzávalók: 1 kiló busahús, 2 tojás, 15 deka liszt, 3-4 deci…

Busa pikánsan

Supedlalé 87. oldal A két kiló körüli busát megtisztítjuk, beirdaljuk, homlokát hegyes késsel beszúrjuk,…

Busa egészben

Supedlalé 70, oldal Ha szerencsénk van és kisebb busát sikerül fogni már neki is…
Megszakítás