busa

A részeges busa

Kiló körüli busát megtisztítunk, kibelezünk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk gyömbérporral. Fokhagymát teszünk a hal hasába, ...
Érdekel

Busa egészben

Ha szerencsénk van és kisebb busát sikerül fogni már neki is állhatunk. Hozzávalók: só, ...
Érdekel

Busa pikánsan

A két kiló körüli busát megtisztítjuk, beirdaljuk, homlokát hegyes késsel beszúrjuk, felhasítjuk úgy, hogy ...
Érdekel

Busafilé Orly módra

Hozzávalók: 1 kiló busahús, 2 tojás, 15 deka liszt, 3-4 deci világos sör, 2 ...
Érdekel

Busaleves

A busafilét 3×3 centiméteres darabokra vágva, só, bors, delikát hozzáadásával fűszerezzük és 20 percig ...
Érdekel

Busapörkölt

Az egyik legegészségesebb húsú hal, amely kellő konyhai gyakorlás után ízvilágban még a ponttyal ...
Érdekel

Busaszeletek egyszerűen

A fehér busa húsa szárazabb a pontyénál, inkább a keszegfélékhez hasonlít. Az tény, hogy ...
Érdekel
ai generated 8303593 640
Feliratkozásommal kérem / hozzájárulok, hogy a zakonyi.hu a részemre hírleveleket és más értesítéseket küldjön!