A részeges busa
Kiló körüli busát megtisztítunk, kibelezünk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk gyömbérporral. Fokhagymát teszünk a hal hasába, ...
Érdekel
Busa egészben
Ha szerencsénk van és kisebb busát sikerül fogni már neki is állhatunk. Hozzávalók: só, ...
Érdekel
Busa pikánsan
A két kiló körüli busát megtisztítjuk, beirdaljuk, homlokát hegyes késsel beszúrjuk, felhasítjuk úgy, hogy ...
Érdekel
Busafilé Orly módra
Hozzávalók: 1 kiló busahús, 2 tojás, 15 deka liszt, 3-4 deci világos sör, 2 ...
Érdekel
Busapörkölt
Az egyik legegészségesebb húsú hal, amely kellő konyhai gyakorlás után ízvilágban még a ponttyal ...
Érdekel
Busaszeletek egyszerűen
A fehér busa húsa szárazabb a pontyénál, inkább a keszegfélékhez hasonlít. Az tény, hogy ...
Érdekel