csuka

Tűzdelt csuka

Supedlalé 111. oldal Pikkelyeitől megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ami belsőség, kijön belőle. Én ott szoktam…

Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával

Supedlalé 89. oldal A csukát megnyúzom, kibelezem, kifilézem. Négy főre készülök, nagyjából olyan 12-15…

Pirított csukamáj reggelire.

Supedlalé 18. oldal Ha nagyobb túrára, hegy- vagy falmászásra készülünk, gyűjtsünk erőt, amiben partner…

Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával

Supedlalé 95. oldal A hozzávalók négy személyre: 50 dkg csukafilé bőr nélkül, 20 dkg…

Csukavariációk Horvátországból

Supedlalé 174. oldal Az apróbb, 10-15 dekás csukák a legjobbak hozzá. Zsíron apróra vágott…

Csukaleves

Supedlalé 97. oldal A csukát megnyúzta a szokásos módon, nyakánál körbevágta, majd lehúzta a…

Csuka mundérban

Supedlalé 88. oldal Nem elég a csukát megfogni vékony keményfanyárs is kell hozzá. Amit…

Bázsai töltött csuka

Supedlalé 109.oldal Két kilónál kisebb csukával nem érdemes nekikezdeni. A halat megtisztítjuk, uszonyait levagdossuk,…
Megszakítás