Tűzdelt csuka
Supedlalé 111. oldal Pikkelyeitől megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ami belsőség, kijön belőle. Én ott szoktam…
Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával
Supedlalé 89. oldal A csukát megnyúzom, kibelezem, kifilézem. Négy főre készülök, nagyjából olyan 12-15…
Pirított csukamáj reggelire.
Supedlalé 18. oldal Ha nagyobb túrára, hegy- vagy falmászásra készülünk, gyűjtsünk erőt, amiben partner…
Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával
Supedlalé 95. oldal A hozzávalók négy személyre: 50 dkg csukafilé bőr nélkül, 20 dkg…
Csukavariációk Horvátországból
Supedlalé 174. oldal Az apróbb, 10-15 dekás csukák a legjobbak hozzá. Zsíron apróra vágott…
Csukaleves
Supedlalé 97. oldal A csukát megnyúzta a szokásos módon, nyakánál körbevágta, majd lehúzta a…
Csuka mundérban
Supedlalé 88. oldal Nem elég a csukát megfogni vékony keményfanyárs is kell hozzá. Amit…
Bázsai töltött csuka
Supedlalé 109.oldal Két kilónál kisebb csukával nem érdemes nekikezdeni. A halat megtisztítjuk, uszonyait levagdossuk,…