csuka

Bázsai töltött csuka

Két kilónál kisebb csukával nem érdemes nekikezdeni. A halat megtisztítjuk, uszonyait levagdossuk, de a ...
Érdekel

Csuka mundérban

Nem elég a csukát megfogni vékony keményfanyárs is kell hozzá. Amit a csuka szeménél ...
Érdekel

Csukaleves

A csukát megnyúzta a szokásos módon, nyakánál körbevágta, majd lehúzta a bőrét. Kifilézte, és ...
Érdekel

Csukavariációk Horvátországból

Az apróbb, 10-15 dekás csukák a legjobbak hozzá. Zsíron apróra vágott hagymát üvegesre megpirítanak, ...
Érdekel

Diós csuka

Visszatérő vád a csuka ellen, hogy a húsa száraz. Amiben van igazság, de lehet ...
Érdekel

Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával

A hozzávalók négy személyre: 50 dkg csukafilé bőr nélkül, 20 dkg csiperkegomba, 30 dkg ...
Érdekel

Pirított csukamáj reggelire.

Ha nagyobb túrára, hegy- vagy falmászásra készülünk, gyűjtsünk erőt, amiben partner a pirított csukamáj, ...
Érdekel

Serpenyős csukafile – Steveolson módra

Kedves Zákonyi Botond! Saját fogású és természetesen balatoni csukából a saját ízlésem szerint, egy ...
Érdekel

Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával

A csukát megnyúzom, kibelezem, kifilézem. Négy főre készülök, nagyjából olyan 12-15 dekás filéket vágok, ...
Érdekel

Tűzdelt csuka

Pikkelyeitől megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ami belsőség, kijön belőle. Én ott szoktam hagyni a vidráknak, ...
Érdekel
ai generated 8303593 640
Feliratkozásommal kérem / hozzájárulok, hogy a zakonyi.hu a részemre hírleveleket és más értesítéseket küldjön!