Bázsai töltött csuka
			Két kilónál kisebb csukával nem érdemes nekikezdeni. A halat megtisztítjuk, uszonyait levagdossuk, de a ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Csuka mundérban
			Nem elég a csukát megfogni vékony keményfanyárs is kell hozzá. Amit a csuka szeménél ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Csukaleves
			A csukát megnyúzta a szokásos módon, nyakánál körbevágta, majd lehúzta a bőrét. Kifilézte, és ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Csukavariációk Horvátországból
			Az apróbb, 10-15 dekás csukák a legjobbak hozzá. Zsíron apróra vágott hagymát üvegesre megpirítanak, ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Diós csuka
			Visszatérő vád a csuka ellen, hogy a húsa száraz. Amiben van igazság, de lehet ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával
			A hozzávalók négy személyre: 50 dkg csukafilé bőr nélkül, 20 dkg csiperkegomba, 30 dkg ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Pirított csukamáj reggelire.
			Ha nagyobb túrára, hegy- vagy falmászásra készülünk, gyűjtsünk erőt, amiben partner a pirított csukamáj, ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Serpenyős csukafile – Steveolson módra
			Kedves Zákonyi Botond! Saját fogású és természetesen balatoni csukából a saját ízlésem szerint, egy ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával
			A csukát megnyúzom, kibelezem, kifilézem. Négy főre készülök, nagyjából olyan 12-15 dekás filéket vágok, ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel
					
				
						Tűzdelt csuka
			Pikkelyeitől megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ami belsőség, kijön belőle. Én ott szoktam hagyni a vidráknak, ...		
					
					
														
									
								
													
						Érdekel