
Bőrén sütött süllő
Supedlalé 138. oldal Kifilézem, serpenyőben sütöm meg pici olajon. Ha már ropog a bőre, ...
Érdekel
Citromos süllő római tálban
Supedlalé 108. oldal Hozzávalók: körülbelül 1 kilós süllő, só, szerecsendió, majoránna, fokhagyma, füstölt szalonna, ...
Érdekel
Csőben sült fogasfilé tavaszi körettel
Supedlalé 94. oldal Hozzávalók: 80 deka fogasfilé, 15 deka vaj, 8 deka liszt, 2,5 ...
Érdekel
Erdei gombával töltött fogas,
ahogy Futó Elemér elkészítette Supedlalé 6. oldal Kevés libazsíron megdinsztelte az apróra vágott hagymát, ...
Érdekel
Fogas gazdagabban
Supedlalé 115. oldal A megtisztított és kibelezett, nagyjából egykilós süllőt sózzuk és borsozzuk. Hagyjunk ...
Érdekel
Fogas paprikás
Supedlalé 79. oldal Hagymát finomra vágunk, megpároljuk, rádobjuk a kifilézett fogas gerincét, és együtt ...
Érdekel
Fogas szerényen
Supedlalé 115.oldal Ami pedig az itt horogra kerített kékfarkúakat (süllő) illeti: a kifilézett süllőszeleteket ...
Érdekel
Fogas-saláta
Supedlalé 79. oldal Hozzávalók: 40-50 dkg nyers fogasfilé, 2 evőkanál kapribogyó levével együtt, só ...
Érdekel
Fogasfilé rákokkal
Supedlalé 80. oldal A fogasokat kifilézzük, fél centiméter vastagra vágjuk, besózzuk. Ha friss a ...
Érdekel
Fogaskoktél
Supedlalé 78. oldal A hozzávaló 4 személyre: 30 deka fogasfilé, egy savanykás alma, fél ...
Érdekel