harcsa

Vörös-máli harcsa

Supedlalé 109.oldal A megnyúzott harcsát szép egyenlő részekre vágjuk, majd besózzuk, és félretesszük. Kivajazott…

Narancsboros harcsapörkölt

Supedlalé 49. oldal A narancsbor amúgy csak fehér szőlőfajtákból készül, az elnevezés a bor…

Harcsapörkölt vaslábasban

Supedlalé 132. oldal A megtisztított harcsát jó nagy darabokra kockázzák, sóval bedörzsölik, félórára állni…

Harcsapörkölt a pincéknél

Supedlalé 102.oldal Jóféle füstölt szalonnát kockára vágva dobunk a bográcsba. Megfuttatjuk, kisült zsírjában apróra…

Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával

Supedlalé 134. oldal Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka…

Harcsafilé mustáros tejföllel borítva

Supedlalé 132. oldal Pesti József horgásztársunk receptje, aki nemcsak főzni szeret, de enni is,…

Harcsa, ahogy én szeretem

Supedlalé 90. oldal Kisebb harcsának vágjuk le a fejét, úszóit, majd hüvelykujjnyi vastag szeleteket…

Harcsa egyszerűen

Supedlalé 108. oldal Egy kisebb harcsa közepéből 1 centi vastagságú szeleteket vágunk. Kockára vágott…

Csalánfőzelék harcsával

Supedlalé 122. oldal Hozzávalók 4 személyre:100 gramm harcsafilé, olívaolaj, 40 gramm vaj, egy gerezd…
Megszakítás