Vörös-máli harcsa
Supedlalé 109.oldal A megnyúzott harcsát szép egyenlő részekre vágjuk, majd besózzuk, és félretesszük. Kivajazott…
Narancsboros harcsapörkölt
Supedlalé 49. oldal A narancsbor amúgy csak fehér szőlőfajtákból készül, az elnevezés a bor…
Harcsapörkölt vaslábasban
Supedlalé 132. oldal A megtisztított harcsát jó nagy darabokra kockázzák, sóval bedörzsölik, félórára állni…
Harcsapörkölt a pincéknél
Supedlalé 102.oldal Jóféle füstölt szalonnát kockára vágva dobunk a bográcsba. Megfuttatjuk, kisült zsírjában apróra…
Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával
Supedlalé 134. oldal Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka…
Harcsafilé mustáros tejföllel borítva
Supedlalé 132. oldal Pesti József horgásztársunk receptje, aki nemcsak főzni szeret, de enni is,…
Harcsa, ahogy én szeretem
Supedlalé 90. oldal Kisebb harcsának vágjuk le a fejét, úszóit, majd hüvelykujjnyi vastag szeleteket…
Harcsa egyszerűen
Supedlalé 108. oldal Egy kisebb harcsa közepéből 1 centi vastagságú szeleteket vágunk. Kockára vágott…
Csalánfőzelék harcsával
Supedlalé 122. oldal Hozzávalók 4 személyre:100 gramm harcsafilé, olívaolaj, 40 gramm vaj, egy gerezd…