Csalánfőzelék harcsával
Hozzávalók 4 személyre:100 gramm harcsafilé, olívaolaj, 40 gramm vaj, egy gerezd fokhagyma, 400 gramm ...
Érdekel
Harcsa egyszerűen
Egy kisebb harcsa közepéből 1 centi vastagságú szeleteket vágunk. Kockára vágott szalonnát elősütünk, finomra ...
Érdekel
Harcsa, ahogy én szeretem
Kisebb harcsának vágjuk le a fejét, úszóit, majd hüvelykujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. Nagyjából ...
Érdekel
Harcsafilé mustáros tejföllel borítva – Pesti Józsi receptje
Horgásztársunk receptje, aki nemcsak főzni szeret, de enni is, főleg halat. A heti étrendjében ...
Érdekel
Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával
Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka mogyoróhagyma, 10 deka ...
Érdekel
Harcsapörkölt a pincéknél
Jóféle füstölt szalonnát kockára vágva dobunk a bográcsba. Megfuttatjuk, kisült zsírjában apróra vagdalt hagymát ...
Érdekel
Harcsapörkölt vaslábasban
A megtisztított harcsát jó nagy darabokra kockázzák, sóval bedörzsölik, félórára állni hagyják. Biztos jót ...
Érdekel
Narancsboros harcsapörkölt
A narancsbor amúgy csak fehér szőlőfajtákból készül, az elnevezés a bor narancsos színére utal. ...
Érdekel
Vörös-máli harcsa
A megnyúzott harcsát szép egyenlő részekre vágjuk, majd besózzuk, és félretesszük. Kivajazott tepsibe karikára ...
Érdekel