harcsa

Csalánfőzelék harcsával

Supedlalé 122. oldal Hozzávalók 4 személyre:100 gramm harcsafilé, olívaolaj, 40 gramm vaj, egy gerezd ...
Érdekel

Harcsa egyszerűen

Supedlalé 108. oldal Egy kisebb harcsa közepéből 1 centi vastagságú szeleteket vágunk. Kockára vágott ...
Érdekel

Harcsa, ahogy én szeretem

Supedlalé 90. oldal Kisebb harcsának vágjuk le a fejét, úszóit, majd hüvelykujjnyi vastag szeleteket ...
Érdekel

Harcsafilé mustáros tejföllel borítva

Supedlalé 132. oldal Pesti József horgásztársunk receptje, aki nemcsak főzni szeret, de enni is, ...
Érdekel

Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával

Supedlalé 134. oldal Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka ...
Érdekel

Harcsapörkölt a pincéknél

Supedlalé 102.oldal Jóféle füstölt szalonnát kockára vágva dobunk a bográcsba. Megfuttatjuk, kisült zsírjában apróra ...
Érdekel

Harcsapörkölt vaslábasban

Supedlalé 132. oldal A megtisztított harcsát jó nagy darabokra kockázzák, sóval bedörzsölik, félórára állni ...
Érdekel

Narancsboros harcsapörkölt

Supedlalé 49. oldal A narancsbor amúgy csak fehér szőlőfajtákból készül, az elnevezés a bor ...
Érdekel

Vörös-máli harcsa

Supedlalé 109.oldal A megnyúzott harcsát szép egyenlő részekre vágjuk, majd besózzuk, és félretesszük. Kivajazott ...
Érdekel
Megszakítás