
Csalánfőzelék harcsával
Supedlalé 122. oldal Hozzávalók 4 személyre:100 gramm harcsafilé, olívaolaj, 40 gramm vaj, egy gerezd ...
Érdekel
Harcsa egyszerűen
Supedlalé 108. oldal Egy kisebb harcsa közepéből 1 centi vastagságú szeleteket vágunk. Kockára vágott ...
Érdekel
Harcsa, ahogy én szeretem
Supedlalé 90. oldal Kisebb harcsának vágjuk le a fejét, úszóit, majd hüvelykujjnyi vastag szeleteket ...
Érdekel
Harcsafilé mustáros tejföllel borítva
Supedlalé 132. oldal Pesti József horgásztársunk receptje, aki nemcsak főzni szeret, de enni is, ...
Érdekel
Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával
Supedlalé 134. oldal Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka ...
Érdekel
Harcsapörkölt a pincéknél
Supedlalé 102.oldal Jóféle füstölt szalonnát kockára vágva dobunk a bográcsba. Megfuttatjuk, kisült zsírjában apróra ...
Érdekel
Harcsapörkölt vaslábasban
Supedlalé 132. oldal A megtisztított harcsát jó nagy darabokra kockázzák, sóval bedörzsölik, félórára állni ...
Érdekel
Narancsboros harcsapörkölt
Supedlalé 49. oldal A narancsbor amúgy csak fehér szőlőfajtákból készül, az elnevezés a bor ...
Érdekel
Vörös-máli harcsa
Supedlalé 109.oldal A megnyúzott harcsát szép egyenlő részekre vágjuk, majd besózzuk, és félretesszük. Kivajazott ...
Érdekel