Supedlalé 134. oldal
Hozzávalók 4 személyre: 80 deka harcsafilé, 10 deka pisztácia, 5 deka mogyoróhagyma, 10 deka márványsajt, 10 deka kaliforniai paprika, 2 deci tejszín, 2 deka vaj, egy csomag narancsos tészta, só, bors, fokhagyma.
A harcsafilét kiterítjük, sózzuk, borsozzuk, fél citrom levét rácsavarjuk, olívaolajjal enyhén bekenjük, serpenyőben átsütjük. Finomra vágott mogyoróhagymát vajon megfuttatunk, rátesszük a vékony csíkokra vágott kaliforniai paprikát, zúzott fokhagymát, pisztáciát, és felöntjük tejszínnel. Felforraljuk, belecsipegetjük a márványsajtot. Sózzuk, fehér borssal fűszerezzük, egy gerezd citrom levét is belecsavarjuk. Végül kevés mentalevelet vágunk bele, majd félrehúzzuk. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd a tányér közepére púpozzuk, rátesszük a harcsaszeleteket, és megöntözzük a sajtmártással.