keszeg

A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg

Nagy híve vagyok a keszegnek, nemcsak paprikás lisztben ropogósra sütve, hanem pikánsan savanykásan. A ...
Érdekel

Bazsalikomos sült keszeg

Hozzávalók: 4 jó formájú keszeg, 2 dl majonéz, só, bors paprikás liszt, bazsalikom, olaj, ...
Érdekel

Hordós keszeg, kárász

A frissen fogott halakat megtisztítják, beirdalják, sózzák, paprikás lisztbe forgatják, kemencében ropogósra sütik, majd ...
Érdekel

Kárász kaporlével

A lepikkelyezett kibelezett kárászt feltesszük főni, só, babérlevél, egész bors és egy kis vaj ...
Érdekel

Keszeg medvehagymával

Mindezek birtokában a kifogott keszegeket lepikkelyezzük, kibelezzük, bő vízzel kimossuk, beirdaljuk, besózzuk, és a ...
Érdekel

Keszegfélék sütése

Először is ne süssünk tenyérnyi keszegnél kisebbeket. Könnyen megég, a paprikás liszt is lepereghet ...
Érdekel

Paloznaki rakott küsz

Hozzávalók: 30 darab megtisztított nagyméretű küsz, ha ügyesek vagyunk ki is filézhetjük őket, de ...
Érdekel

Tejfeles-fokhagymás keszeg

Hozzávalók: 2 kiló keszegféle, 10 deka liszt, 5 deka pirospaprika, 5 deci olaj, két ...
Érdekel

Tepsis apróhal

Reszelt hagyma, mustár, paprikakrém, bors, só, pár csepp citromlé és olaj. Ezekkel kenjük be ...
Érdekel

Tepsis kárász – horgászbarátom receptje

A megtisztított kárászokat sűrűn beirdalta, megsózta. Egy nagy pohár tejfölben apróra vágott kaprot és ...
Érdekel
ai generated 8303593 640
Feliratkozásommal kérem / hozzájárulok, hogy a zakonyi.hu a részemre hírleveleket és más értesítéseket küldjön!