
A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg
Supedlalé 47. oldal Nagy híve vagyok a keszegnek, nemcsak paprikás lisztben ropogósra sütve, hanem ...
Érdekel
Bazsalikomos sült keszeg
Supedlalé 92.oldal Hozzávalók: 4 jó formájú keszeg, 2 dl majonéz, só, bors paprikás liszt, ...
Érdekel
Hordós keszeg, kárász
Supedlalé 142. oldal A frissen fogott halakat megtisztítják, beirdalják, sózzák, paprikás lisztbe forgatják, kemencében ...
Érdekel
Kárász kaporlével
Supedlalé 67. oldal A lepikkelyezett kibelezett kárászt feltesszük főni, só, babérlevél, egész bors és ...
Érdekel
Keszeg medvehagymával
Supedlalé 116. oldal Mindezek birtokában a kifogott keszegeket lepikkelyezzük, kibelezzük, bő vízzel kimossuk, beirdaljuk, ...
Érdekel
Keszegfélék sütése
Supedlalé 19. oldal Először is: ne süssünk tenyérnyi keszegnél kisebbeket. Könnyen megég, a paprikás ...
Érdekel
Paloznaki rakott küsz
Supedlalé 95. oldal Hozzávalók: 30 darab megtisztított nagyméretű küsz, ha ügyesek vagyunk ki is ...
Érdekel
Tejfeles-fokhagymás keszeg
Supedlalé 143. oldal Hozzávalók: 2 kiló keszegféle, 10 deka liszt, 5 deka pirospaprika, 5 ...
Érdekel
Tepsis apróhal
Supedlalé 68. oldal Reszelt hagyma, mustár, paprikakrém, bors, só, pár csepp citromlé és olaj. ...
Érdekel
Tepsis kárász – horgászbarátom receptje
Supedlalé 39.oldal A megtisztított kárászokat sűrűn beirdalta, megsózta. Egy nagy pohár tejfölben apróra vágott ...
Érdekel