
Csíptetős ponty
Supedlalé 136. oldal A pontyot a hátán bontjuk fel, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ...
Érdekel
Csuhás pontyleves
Supedlalé 134. oldal Finomra vágott vöröshagymát vajban megpárolunk, megszórjuk fűszerpaprikával, kevés vizet öntünk rá, ...
Érdekel
Fránya ikra
Supedlalé 145. oldal A hozzávalók: kell két-három hasas ponty ikrája. Tegye egy rendesebb csuporba, ...
Érdekel
Halkrém (Tóth István alpolgármester leleménye)
Supedlalé 117. oldal A pontyot kifilézzük, felfüstöljük, füstölés után a bőrét lehúzzuk, a szálkákat ...
Érdekel
Halleves spanyol módra
Supedlalé 169. oldal A hozzávalókról: ahogy láttam, nagyjából kilónyi filézett ponty, három darab vöröshagyma, ...
Érdekel
Haltöpörtyű
Supedlalé 128. oldal A pontyszeleteket felkockázták, lesózva félórát állni hagyták, majd törött borsos paprikás ...
Érdekel
Karácsonyi kék hal
Supedlalé 64.oldal A pontyot megtisztítjuk, patkó alakura szeleteljük, de a külső nyálkaréteget rajta hagyjuk. ...
Érdekel
Kemencés tepsis ponty zöldfűszerekkel
(Csönge Ferenc leleménye) Supedlalé 118. oldal Horgász kell hozzá, nem is akármilyen, hiszen a ...
Érdekel
Mandulás pontyfilé citromos salátával
Supedlalé 64. oldal Hozzávalók: 4 szelet tenyérnyi nagyságú pontyfilé, 20 dkg reszelt mandula, 1 ...
Érdekel
Padlizsánkrémleves haltepertővel
Supedlalé 131. oldal Hozzávalók 4 személyre: 8 deka vaj, egy fej vöröshagyma, négy nagydarab ...
Érdekel