ponty

Csíptetős ponty

Supedlalé 136. oldal A pontyot a hátán bontjuk fel, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ...
Érdekel

Csuhás pontyleves

Supedlalé 134. oldal Finomra vágott vöröshagymát vajban megpárolunk, megszórjuk fűszerpaprikával, kevés vizet öntünk rá, ...
Érdekel

Fránya ikra

Supedlalé 145. oldal A hozzávalók: kell két-három hasas ponty ikrája. Tegye egy rendesebb csuporba, ...
Érdekel

Halkrém (Tóth István alpolgármester leleménye)

Supedlalé 117. oldal A pontyot kifilézzük, felfüstöljük, füstölés után a bőrét lehúzzuk, a szálkákat ...
Érdekel

Halleves spanyol módra

Supedlalé 169. oldal A hozzávalókról: ahogy láttam, nagyjából kilónyi filézett ponty, három darab vöröshagyma, ...
Érdekel

Haltöpörtyű

Supedlalé 128. oldal A pontyszeleteket felkockázták, lesózva félórát állni hagyták, majd törött borsos paprikás ...
Érdekel

Karácsonyi kék hal

Supedlalé 64.oldal A pontyot megtisztítjuk, patkó alakura szeleteljük, de a külső nyálkaréteget rajta hagyjuk. ...
Érdekel

Kemencés tepsis ponty zöldfűszerekkel

(Csönge Ferenc leleménye) Supedlalé 118. oldal Horgász kell hozzá, nem is akármilyen, hiszen a ...
Érdekel

Mandulás pontyfilé citromos salátával

Supedlalé 64. oldal Hozzávalók: 4 szelet tenyérnyi nagyságú pontyfilé, 20 dkg reszelt mandula, 1 ...
Érdekel

Padlizsánkrémleves haltepertővel

Supedlalé 131. oldal Hozzávalók 4 személyre: 8 deka vaj, egy fej vöröshagyma, négy nagydarab ...
Érdekel
Megszakítás