- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
- Zöld saláta Horvátországból
Összes
- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
- Zöld saláta Horvátországból
Fogasfilé rákokkal
2024.10.10.
Fogas szerényen
2024.10.10.
Fogas-saláta
2024.10.10.
Fogas paprikás
2024.10.10.
Fogas gazdagabban
2024.10.10.
Erdei gombával töltött fogas
2024.10.10.
Csőben sült fogasfilé tavaszi körettel
2024.10.10.
Citromos süllő római tálban
2024.10.10.
Bőrén sütött süllő
2024.10.10.
Tűzdelt csuka
2024.10.10.
Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával +
2024.10.10.
Pirított csukamáj reggelire.
2024.10.10.
Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával
2024.10.10.
Csukavariációk Horvátországból
2024.10.10.
Csukaleves
2024.10.10.
Csuka mundérban
2024.10.10.
Bázsai töltött csuka
2024.10.10.
Kelkáposztás compó
2024.10.10.
Kék compó
2024.10.10.
Compós sajtos halsaláta
2024.10.10.