• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Fogasfilé rákokkal

Fogas szerényen

Fogas-saláta

Fogas paprikás

Fogas gazdagabban

Erdei gombával töltött fogas

Csőben sült fogasfilé tavaszi körettel

Citromos süllő római tálban

Bőrén sütött süllő

Tűzdelt csuka

Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával +

Pirított csukamáj reggelire.

Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával

Csukavariációk Horvátországból

Csukaleves

Csuka mundérban

Bázsai töltött csuka

Kelkáposztás compó

Kék compó

Compós sajtos halsaláta