- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
- Zöld saláta Horvátországból
Összes
- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
- Zöld saláta Horvátországból
Tejszínes-kapros fogasfilé
2024.10.10.
Süllőleves
2024.10.10.
Süllő egészben sütve
2024.10.10.
Mandulás fogasfilé petrezselymes burgonyával
2024.10.10.
Kősüllő rostélyon
2024.10.10.
Koronás fogas
2024.10.10.
Hideg fogastekercs
2024.10.10.
Fogaskoktél
2024.10.10.
Fogasfilé rákokkal
2024.10.10.
Fogas szerényen
2024.10.10.
Fogas-saláta
2024.10.10.
Fogas paprikás
2024.10.10.
Fogas gazdagabban
2024.10.10.
Erdei gombával töltött fogas
2024.10.10.
Csőben sült fogasfilé tavaszi körettel
2024.10.10.
Citromos süllő római tálban
2024.10.10.
Bőrén sütött süllő
2024.10.10.
Tűzdelt csuka
2024.10.10.
Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával +
2024.10.10.
Pirított csukamáj reggelire.
2024.10.10.