- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Egyéb receptek
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
Összes
- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Egyéb receptek
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
Csőben sült fogasfilé tavaszi körettel
2024.10.10.
Citromos süllő római tálban
2024.10.10.
Bőrén sütött süllő
2024.10.10.
Tűzdelt csuka
2024.10.10.
Serpenyős csukafilé tormamártással, salátával
2024.10.10.
Pirított csukamáj reggelire.
2024.10.10.
Kisfaludi csukapörkölt juhtúrós csuszatésztával
2024.10.10.
Csukavariációk Horvátországból
2024.10.10.
Csukaleves
2024.10.10.
Csuka mundérban
2024.10.10.
Bázsai töltött csuka
2024.10.10.
Kelkáposztás compó
2024.10.10.
Kék compó
2024.10.10.
Compós sajtos halsaláta
2024.10.10.
Compó mártással
2024.10.10.
Compó borosan
2024.10.10.
Boros, puliszkás compó
2024.10.10.
A részeges busa
2024.10.10.
Busaszeletek egyszerűen
2024.10.10.
Busapörkölt
2024.10.10.