• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Halpaprikás, Bródy Sándortól

Hallecsó bográcsban

Halfüstölés

Füstölt bodorka és mások

Bográcsos hal vörösborosan

A Balatoni halászok egyszerű – évszázados – vízparti étke

Törpeharcsapörkölt

Törpeharcsa-paprikás szegfűszeggel vörösborosan

Törpeharcsa gombócosan

Törpeharcsa fehérborban

Paprikás sóban sült törpeharcsa

Lecsós törpeharcsa tarhonyában

Kapros törpeharcsa

Lecsós sügér

Töltött ponty cserépedényben

Tárkonyos halleves

Szálkamentes pontypörkölt

Rántott pontyszeletek krumplisalátával

Rácponty Krúdy Gyulától

Potyka szaftosan