• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Pontytöpörtyű kicsit másként

Pontyfasírt

Pontybaligány

Ponty fokhagymás tejben

Ponty bőséggel

Ponty aszalt szilvával

Ponty arácsi módra

Padlizsánkrémleves haltepertővel

Mandulás pontyfilé citromos salátával

Kemencés tepsis ponty zöldfűszerekkel

Karácsonyi kék hal

Haltöpörtyű

Halleves spanyol módra

Halkrém (Tóth István alpolgármester leleménye)

Fránya ikra

Csuhás pontyleves

Csíptetős ponty

Pisztrángfilé nyárson – ahogy Boti szereti

Füstöltpisztráng-pástétom Ágnes módra

Filézett pisztráng karamelles mandulával