• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Karácsonyi kék hal

Haltöpörtyű

Halleves spanyol módra

Halkrém (Tóth István alpolgármester leleménye)

Fránya ikra

Csuhás pontyleves

Csíptetős ponty

Pisztrángfilé nyárson – ahogy Boti szereti

Füstöltpisztráng-pástétom Ágnes módra

Filézett pisztráng karamelles mandulával

Citromos-rozmaringos pér

Menyhal káposztásan, sütőben

Menyhal a daliás időkből

Lazactörzs hollandi mártásban

Lazac sóágyon anchovi szósszal, kardamommal, sáfránnyal ízesített rizzsel

Tepsis kárász – horgászbarátom receptje

Tepsis apróhal

Tejfeles-fokhagymás keszeg

Paloznaki rakott küsz

Keszegfélék sütése