• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Harcsapörkölt a pincéknél

Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával

Harcsafilé mustáros tejföllel borítva

Harcsa, ahogy én szeretem

Harcsa egyszerűen

Csalánfőzelék harcsával

Szenci halászlé

Rábaközi halászlé

Örvényesi korhely halászlé

Kopácsi halászlé (Horvátország)

Horváth József Elek feljegyzése a Keszthely környéki halászléről (1828)

Balatoni halászlé passzírozva

A petyek – halászlé különlegesség Fonyódról

A bőrös halászlé

Göngyölt, pácolt garda

Garda nyárson

Vegetáriánus haltál gazdagon

Tejszínes-kapros fogasfilé

Süllőleves

Süllő egészben sütve