• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
  • Zöld saláta Horvátországból

Horváth József Elek feljegyzése a Keszthely környéki halászléről (1828)

Balatoni halászlé passzírozva

A petyek – halászlé különlegesség Fonyódról

A bőrös halászlé

Göngyölt, pácolt garda

Garda nyárson

Vegetáriánus haltál gazdagon

Tejszínes-kapros fogasfilé

Süllőleves

Süllő egészben sütve

Mandulás fogasfilé petrezselymes burgonyával

Kősüllő rostélyon

Koronás fogas

Hideg fogastekercs

Fogaskoktél

Fogasfilé rákokkal

Fogas szerényen

Fogas-saláta

Fogas paprikás

Fogas gazdagabban