Kipróbáltuk az alsóörsi fokhagymás törpeharcsát. Pucolás, nyakazás után maradt olyan kétkilónyi, eztán nekiláttam a páclé készítésének. Páchoz: étolaj, zúzott fokhagyma, só, bors, halfűszerkeverék. a bőséges olajban elkevertem a fűszereket, be leforgattam a haldarabokat, és elraktam pácolódni három órát a hűtőbe. Van egy jó kis tepsim, sütőpapírral kibéleltem, ráraktam a bepácolt haldarabokat, aztán olyan 180 fokos sütőben negyedóráig sütöttem. Megforgat tam, grillfokozatra kapcsolva adtam még nekik hat percet a sütőben. többféle köret illik hozzá, héjában főzött krumplikat tettem mellé. Ízletes étel, lehet bolondítani különféle mártásokkal, én az egyszerűség híve vagyok, meg annak, hogy mi van a kertben. Így aztán metélőhagymás, tejfölös, fokhagymás mártást kevertem.
Kapásjelző és dugóhúzó: 14. oldal