Vegyes halkolbász
Supedlalé 122. oldal A vegyes halkolbász lett a nyerő: egyharmad ponty, egyharmad harcsa, egyharmad…
Vegyes halból készült kapros pörkölt
Supedlalé 92. oldal Hozzávalók: 1.5 kg. ponty, 1 kg. csuka, 1/2. kg. füstölt busa,…
Piranhaleves (Paraguay)
Supedlalé 164. oldal Hozzávalók: 1 kiló piranha, 2 darab vöröshagyma, 1 tasak halfűszer, szezonális…
Pira caldo Paraguayi halleves
Supedlalé 165. oldal Hozzávalók: másfél kiló surubi-patkó, olívaolaj, sárgarépa, kaliforniai paprika, lila és vöröshagyma,…
Paprikás hal Horvátországból
Supedlalé 174. oldal A paprikás hal bármilyenfajta apróbb halból süthető. A halról eltávolítják a…
Mária halleves-Balatonmáriáról
Supedlalé 66.oldal Hozzávalók: 2-3 db bármilyen balatoni hal (keszeg, sügér, bodorka), nagy fej vöröshagyma,…
Halpaprikás, Bródy Sándortól
Supedlalé 15. oldal „Meg kell párolni jó sok vöröshagymát vízben zsír nélkül, de nem…
Hallecsó bográcsban
Supedlalé 93.oldal Hozzávalók: 2 kg hal (törpeharcsa, csuka, harcsa), 1 evőkanál zsír, 10 közepes…
Halfüstölés
Supedlalé 143. oldal A füstölt hal íze, zamata nagyban függ a fűrészpor-keveréktől, alapanyagunk frissességétől,…
Füstölt bodorka és mások
Supedlalé 129. oldal Fajtájára tekintve szinte majdnem minden halfajta alkalmas a füstölésre. Angolna, makréla,…