Amurpaprikás bográcsban Ballagó módra
Hozzávalók: legalább 2 kiló amur, 60 deka vöröshagyma, fél kiló zöldpaprika, fél kiló paradicsom, ...
Érdekel
Bece-hegyi akkurátus káposztás amur
A savanyú káposztát megmossák, felteszik főni bográcsban. Közben a vastagra szelt amurpatkókat megsózzák, lisztbe ...
Érdekel
Citromos raguleves amurból
Ha sikerült egy legalább másfél kilós amurt fognunk, filézzük ki. Vágjuk kisebb kockákra, és ...
Érdekel
Káposztás amur
Savanyú káposztát megmosunk, feltesszük főni. Közben a vastagra szelt amurt megsózzuk, lisztbe forgatjuk és ...
Érdekel
Matyi amurpaprikása
Megteszi a halászléfőző bogrács is, főleg, ha szabadban főzünk. Testesebb amur kívánkozik a bográcsba, ...
Érdekel
Mustáros- fokhagymás amurszeletek
Én besózom az amurszeleteket, kicsit hagyom pihenni őket, aztán bekenem mustáros zúzott fokhagymával. Éjszakára ...
Érdekel
Pácolt amur
A patkó alakúra vágott amur szeleteket megsózzuk, jó félóráig állni hagyjuk. Lisztbe forgatjuk, nem ...
Érdekel
Rácos amur
A megtisztított amurt kimossuk, szalonna csíkokkal megtűzdeljük. Tűzálló jénai tálra rakjuk, teszünk mellé szalonnaszeleteket. ...
Érdekel