amur

Amurleves

A csontokból a fűszerekkel alaplevet készítünk, sóval ízesítjük. Hogy haladjunk is, közben a vegyes ...
Érdekel

Amurpaprikás bográcsban Ballagó módra

Hozzávalók: legalább 2 kiló amur, 60 deka vöröshagyma, fél kiló zöldpaprika, fél kiló paradicsom, ...
Érdekel

Bece-hegyi akkurátus káposztás amur

A savanyú káposztát megmossák, felteszik főni bográcsban. Közben a vastagra szelt amurpatkókat megsózzák, lisztbe ...
Érdekel

Citromos raguleves amurból

Ha sikerült egy legalább másfél kilós amurt fognunk, filézzük ki. Vágjuk kisebb kockákra, és ...
Érdekel

Káposztás amur

Savanyú káposztát megmosunk, feltesszük főni. Közben a vastagra szelt amurt megsózzuk, lisztbe forgatjuk és ...
Érdekel

Matyi amurpaprikása

Megteszi a halászléfőző bogrács is, főleg, ha szabadban főzünk. Testesebb amur kívánkozik a bográcsba, ...
Érdekel

Mustáros- fokhagymás amurszeletek

Én besózom az amurszeleteket, kicsit hagyom pihenni őket, aztán bekenem mustáros zúzott fokhagymával. Éjszakára ...
Érdekel

Pácolt amur

A patkó alakúra vágott amur szeleteket megsózzuk, jó félóráig állni hagyjuk. Lisztbe forgatjuk, nem ...
Érdekel

Rácos amur

A megtisztított amurt kimossuk, szalonna csíkokkal megtűzdeljük. Tűzálló jénai tálra rakjuk, teszünk mellé szalonnaszeleteket. ...
Érdekel
ai generated 8303593 640
Feliratkozásommal kérem / hozzájárulok, hogy a zakonyi.hu a részemre hírleveleket és más értesítéseket küldjön!