Pontyfilé friss salátával
Hozzávalók: pontyfilé szeletek, pirospaprika, só, őrölt fekete bors, ízlés szerint halas fűszerkeverék, étolaj. A ...
Érdekel
Pontyszeletek Pékmester módra
Nem a mienk az első feltalálás dicsősége, hiszen a Sertéscsülök Pékmester módon már befutotta ...
Érdekel
Pontytöpörtyű kicsit másként
Kockára vágva, paprikás lisztbe forgatva bő zsírban sütötték 3-4 perc alatt a halászok. Ha ...
Érdekel
Potyka szaftosan
A jó pontyétel egyik titka a megfelelő súlyú potyka, öreg barátunk is 2.5 kg-os ...
Érdekel
Rácponty Krúdy Gyulától
„A megtisztított halat feldaraboljuk, megsózzuk, megpaprikázzuk és megtűzdeljük vékony szalonnával. Kikent tepsibe 1 kg ...
Érdekel
Rántott pontyszeletek krumplisalátával
Elkészítés: a pontyszeleteket leöblítjük, letörölgetjük, citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borssal meghintjük, és félórát pihentetjük, ...
Érdekel
Savanyú káposztával töltött pontyfilé
A hozzávalók: savanyú káposzta, vöröshagyma, vaj, filézett ponty, só, őrölt bors, vékony húsos szalonna,(bacon) ...
Érdekel
Szálkamentes pontypörkölt
Supedlalé 116. oldal A szálkamentesség titka, hogy a filéket elsősorban a háti és a ...
Érdekel
Szalonnás pontytej tojással
Ha jól megy a ponty, érdemes félre tenni a hal tejét, szűkösebb napokra. Hozzávalók: ...
Érdekel
Tárkonyos halleves
Supedlalé 64. oldal Hozzávalók: 60-70 dkg pontyfilé, liszt, 2 db húsleveskocka, 2 dl tejföl, ...
Érdekel
Töltött ponty cserépedényben
Supedlalé 177. oldal A lepikkelyezett, megtisztított halat – aminek kivették a kopoltyúit – sózták, ...
Érdekel