- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Egyéb receptek
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
Összes
- Összes
- Amur
- Angolna
- Balin
- Busa
- Compó
- Csuka
- Egyéb receptek
- Etüdök
- Fogas - süllő, kősüllő
- Fríss!
- Garda
- Halászlé
- Hangoskönyv
- Harcsa
- Írások
- Kecsege
- Keszegfélék
- Könyveim
- Közzététetik
- Lazac
- Magánbeszélgetéseim
- Menyhal
- Pisztráng, pér
- Ponty
- Postámból
- Receptek
- Sügér
- Törpeharcsa
- Vegyeshal ételek
Kárász kaporlével
2024.10.11.
Hordós keszeg, kárász
2024.10.11.
Bazsalikomos sült keszeg
2024.10.11.
A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg
2024.10.11.
Kecsegekompót
2024.10.11.
Füstölt kecsege
2024.10.11.
Vörös-máli harcsa
2024.10.11.
Narancsboros harcsapörkölt
2024.10.11.
Harcsapörkölt vaslábasban
2024.10.11.
Harcsapörkölt a pincéknél
2024.10.11.
Harcsa, ahogy én szeretem
2024.10.11.
Harcsa egyszerűen
2024.10.11.
Csalánfőzelék harcsával
2024.10.11.
Szenci halászlé
2024.10.11.
Rábaközi halászlé
2024.10.11.
Örvényesi korhely halászlé
2024.10.11.
Kopácsi halászlé (Horvátország)
2024.10.11.