• Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Egyéb receptek
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Fríss!
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek
Összes
  • Összes
  • Amur
  • Angolna
  • Balin
  • Busa
  • Compó
  • Csuka
  • Egyéb receptek
  • Etüdök
  • Fogas - süllő, kősüllő
  • Fríss!
  • Garda
  • Halászlé
  • Hangoskönyv
  • Harcsa
  • Írások
  • Kecsege
  • Keszegfélék
  • Könyveim
  • Közzététetik
  • Lazac
  • Magánbeszélgetéseim
  • Menyhal
  • Pisztráng, pér
  • Ponty
  • Postámból
  • Receptek
  • Sügér
  • Törpeharcsa
  • Vegyeshal ételek

Kárász kaporlével

Hordós keszeg, kárász

Bazsalikomos sült keszeg

A fokhagymás-tejfölös és a hagymás ecetes keszeg

Kecsegekompót

Füstölt kecsege

Vörös-máli harcsa

Narancsboros harcsapörkölt

Harcsapörkölt vaslábasban

Harcsapörkölt a pincéknél

Harcsafilé zöldséges márványsajtmártással, narancsos tésztával

Harcsafilé mustáros tejföllel borítva – Pesti Józsi receptje

Harcsa, ahogy én szeretem

Harcsa egyszerűen

Csalánfőzelék harcsával

Szenci halászlé

Rábaközi halászlé

Örvényesi korhely halászlé

Kopácsi halászlé (Horvátország)

Horváth József Elek feljegyzése a Keszthely környéki halászléről (1828)

ai generated 8303593 640
Feliratkozásommal kérem / hozzájárulok, hogy a zakonyi.hu a részemre hírleveleket és más értesítéseket küldjön!